Pendidikan Anak

Biodata

Merupakan seorang ibu kepada seorang anak berusia 2 tahun setangah (31 Ogos 2006) dan masih menuntut di Universiti Pendidikan Sultan Idris. Kajian yang dibuat adalah semata-mata untuk mengembangkan potensi anak dengan cara yang sihat dan efektif. Segala usaha ini pasti dapat dikongsi bersama. Sebarang masukan atau pencerahan amat dialu-alukan.

Ainul Kauthar binti Sayuti
Gombak, Selangor / Jitra, Kedah / Tanjung Malim, Perak
Universiti Pendidikan Sultan Idris
Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Sains (KIMIA)
6 April 1986

12 Responses to "Biodata"

salam ainul…

meskipun masih muda, namun mempunyai ilmu yg tinggi. Tahniah…teruskan usaha memanfaatkan ilmu dlm dunia siber ini.

Doakan saya di sini… banyak input-input yang saya dapat daripada ibu-ibu sekalian… Sungguh berguna perkongsian tentang pendidkan anak… Harap semua dapat memberi masukan yang membantu saya ya ummuwafi… Terima kasih… =)

salam ainul, rasa syukur sgt sbb jumpa blog ni. terima kasih sbb sudi berkongsi info2 yg berguna utk dijadikan panduan. ainul ade personal emel tak? actually sy ade sdikit kemusykilan dan ingin kan pendapat dr pd ainul dn kwn2 yg lain juga berkenaan anak saya danish. nank tanye kat sini nnti panjang berjela plak jadinye..hehe harap2 ainul sudi memberikan pendapat..

salam perkenalan.

ok, boleh saja… ainulsayuti@gmail.com
harap dapat kongsi juga nanti ya… =)

salam ummu Abdullah…la mudanya awak… ingat anak dah ramai…syabas..walaupun msih muda, b’upaya menulis penulisan sebegini utk manfaat org lain sama.teruskan menulih ok

banyak juga rintangan jadi ibu muda ni… minta doa semua. xdapat nak update lagi, tengah sarat dan tunggu masa kelhiran 2nd baby…

Salam

Tahniah ainul ke atas mesej yang saudari sampaikan…amat berguna dan diharapkan ainul dapat mengeluarkan sebuah buku dan buku-buku mengenai subjek ini.

wassalam.

time kasih saudara rozaimi… InsyaAllah akan diusahakan… =)
maaf kepada semua. tak sempat update lagi. Masih dalam pantang 4 hari…

hai ainul….
tahniah atas kehadiran anak baru …..

Salam.
Alhamdulillah Ainul tulis tentang pendidikan awal kanak2 ni. Klin ni pengusaha Taska n tercari2 pengisian tentang awal knk2 dlm BM utk klin share dgn staff.klin print article dlm blog ainul utk renubgan staff.
Topics in English mmg le byk tp x sempat nk men’translate’.Teruskan usaha menulis kerana isu pendidikan awal knk2 msh lg dlm tahap kurang memuaskan d m’sia.

hai ainul…
tahniah ye……..moga2 ainul dpt jd seorang ibu yang baik…amin2..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: